• Kontrast
    • Widok
    • Czcionka
ZSP Blisko Ciebie
Zespół Szkół Ponadpodstawowych
  • START
    • Z życia szkoły
    • Samorząd
    • Szkolne koło PCK
    • Kalendarium
    • Projekt
      • Regulamin projektu
      • Szkolenia
      • Pracownie
      • Formularze do pobrania
  • Strefa Ucznia
    • e-dziennik
    • Plany lekcyjne
      • Klasy po gimazjum
      • Klasy po szkole podstawowej
    • Zmiany w planie
    • Pedagog
    • Podręczniki
    • Egzaminy zewnętrzne
    • Google Classroom
    • Kącik zdrowia
  • Strefa rodzica
    • Rekrutacja
    • Pedagog
    • Wywiadówki
    • Praktyki
    • Rada rodziców
    • Ubezpieczenie
  • O SZKOLE
    • Patron szkoły
    • Historia szkoły
    • Dane Szkoły
    • Pałacyk Myśliwski
    • Archiwum
  • ORGANIZACJA
    • Kierunki
    • Dokumentacja
    • Przedmiotowe Zasady Oceniania
    • Egzaminy zewnętrzne
    • Innowacje pedagogiczne
  • RODO
  • START
    • Z życia szkoły
    • Samorząd
    • Szkolne koło PCK
    • Kalendarium
    • Projekt
      • Regulamin projektu
      • Szkolenia
      • Pracownie
      • Formularze do pobrania
  • Strefa Ucznia
    • e-dziennik
    • Plany lekcyjne
      • Klasy po gimazjum
      • Klasy po szkole podstawowej
    • Zmiany w planie
    • Pedagog
    • Podręczniki
    • Egzaminy zewnętrzne
    • Google Classroom
    • Kącik zdrowia
  • Strefa rodzica
    • Rekrutacja
    • Pedagog
    • Wywiadówki
    • Praktyki
    • Rada rodziców
    • Ubezpieczenie
  • O SZKOLE
    • Patron szkoły
    • Historia szkoły
    • Dane Szkoły
    • Pałacyk Myśliwski
    • Archiwum
  • ORGANIZACJA
    • Kierunki
    • Dokumentacja
    • Przedmiotowe Zasady Oceniania
    • Egzaminy zewnętrzne
    • Innowacje pedagogiczne
  • RODO
  • Jesteś tutaj:  
  • Start
  • ORGANIZACJA
  • Przedmiotowe Zasady Oceniania
  • Technik żywienia i usług gastronomicznych - przedmioty zawodowe

Technik żywienia i usług gastronomicznych - przedmioty zawodowe

1. Działalność gospodarcza w gastronomii

2. Język angielski w gastronomii

3. Mikrobiologia z elementami analizy żywności

4. Organizacja produkcji gastronomicznej

5. Pracownia gastronomiczna

6. Pracownia obsługi klienta

7. Pracownia planowania i produkcji gastronomicznej

8. Technologia gastronomiczna

9. Wyposażenie i bhp w gastronomii

10. Zasady żywienia

  • Poprzedni artykuł

BIP

  • FacebookFacebook
  • InstagramInstagram

Kalendarium

Poprzedni rokPoprzedni miesiącNastępny rokNastępny miesiąc
Luty 2021
Pn Wt Śr Cz Pt So N
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Modernizacja kształcenia zawodowego

Dane teleadresowe

Zespół Szkół Ponadpodstawowych w Sławie
ul. Ogrodowa 1
67-410 Sława

tel. 068 356 65 11 
fax 068 356 72 34
e-mail: sekretariat@zsp-slawa.pl

Artykuły - Nowości

  • Podsumowanie projektu styczeń–marzec 2021
  • Światowy Dzień Czekolady
  • Nauka zdalna - AKTUALIZACJA 15.04!
  • Wesołych Świąt!
  • "Zdrowie na widelcu"

Menu techniczne

  • Polityka plików cookies
  • Deklaracja dostępności
  • Mapa strony
Joomla Templates by Joomla-Monster.com

Back to top

Portal wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Są one wykorzystywane w celu zapewnienia poprawnego działania serwisu. W każdej chwili możesz dokonać zmiany ustawień dot. przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na przechowywanie plików cookies na Twoim komputerze. Polityka prywatności